Bestuur en oprichters

Stichting Onbegrensd Ondernemen is op 19 oktober 2007 opgericht in Den Haag door Cisca Beckers en Ysabel Perez Berru.

Cisca Beckers

“Ik ben geboren met een heupafwijking en heb vele operaties en revalidatietrajecten achter de rug. Ik ben mij altijd bewust geweest van de mogelijkheden die ik in Nederland heb, zowel binnen de gezondheidszorg als op het gebied van onderwijs en arbeidsmarktparticipatie. Ik gun iedereen met een lichamelijke handicap deze kansen en mogelijkheden. Dat is mijn drijfveer voor het oprichten en het werk van O2.”

 

Ysabel Perez

“Als medeoprichter van O2 en als sociologe, vind ik het inspirerend om mijn kennis en ervaring opgedaan in Nederland en in Peru op het gebied van participatie, gendergelijkheid en diversiteit in te zetten voor het werk van O2. Ik kan mij goed verplaatsten in beide culturen en vervul een rol als adviseur en bruggenbouwer voor ons werk.”

 

 

Secretaris Onbegrensd Ondernemen

Loes Keysers

“Ik ben al sinds de oprichting bij O2 betrokken geweest, Het doel van de stichting en ook de manier van samenwerken met mensen met een handicap spreken mij aan. Als bestuurslid kan ik goed mijn internationale kennis en ervaring op het beleidsterrein van gendergelijkheid en diversiteit inzetten en specifiek toepassen bij O2’s projecten.”

 

 

Man-Yen Chan

Man-Yen Chan

“Ik ben sinds 2010 penningmeester bij deze stichting. Dit werk doe ik al jaren met veel plezier.  Het is heel inspirerend om van dichtbij mee te maken hoeveel er is bereikt om de positie van mensen met een handicap in Peru te verbeteren.”

 

Jane Pocock

“Ik leerde O2 voor het eerst kennen toen Cisca mij vroeg om de nieuwsbrieven te vertalen van Nederlands naar Engels. Een paar jaar later heeft ze gevraagd of ik in het bestuur wou stappen. Ik heb gelijk ja gezegd, want ik wil graag een bijdrage leveren aan de maatschappij en O2 biedt mij de kans om dat te doen.”